Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka

Teksty z obrazami - Miniaturka - Sol 8
Miniaturka - Sol 8

wczorajszy dzień
jest dzisiejszym
zamkniętym w klatce
zdarzeń...

okruchami nienawiści
rozsypanych po ulicy

w kalekim uśmiechu
uśpiona czeka w progu

chcesz zamknąć drzwi
lecz potykasz się znowu

wstań idź dalej nie żałuj nóg
ciało obolałe walczy dalej
dasz radę...

https://www.youtube.com/watch?v=HFyZ4A2RXDY

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!