Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wczoraj pełna życia,
radosna,
szczęśliwa.

Dziś była inna,
cierpiąca w smutku,
Taka niewinna.

1677 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
  • Irracja

    1 December 2015, 05:29

    ... nie ma ludzi niewinnych, choć mało winnych już dużo się spotyka...

    ;-)

  • marka

    1 December 2015, 03:39

    Krótki, migawka, ale ile tu życia.

  • Thebestkasiaa

    1 December 2015, 00:19

    Jutro musi być lepiej, no bo w końcu po co jest to jutro?
    Miłej nocy...

    Pozdrawiam