Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Wczoraj zrywałam
obłoki
związałam je
srebrną wstążką
i wtykałam do
słoików.
Teraz mam
swoje niebo
na mroźne
wieczory.

27 736 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący