Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadchodzi Fala

Wczoraj zawodnik Muay Thai ...
lat przeżył trzydzieści cztery ...
Dzisiaj młodziutki pływak ...
dwadzieścia jeden, niestety ...

Być może niedługo zrozumiesz,
co tu się na prawdę odwala
gdy milion zabierze do trumien
zgonów poszczepionkowych fala ...

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!