Menu
Gildia Pióra na Patronite

Izu3

Wczoraj umierałem dzisiaj jestem panem świata.Taka to jest nauka człowiek szanuj swego brata.Jutro będę martwy dzisiaj jeszcze moge latać, póki starczy siły nie opuszcze tego świata.

Kiedyś byłem sam
Dzisiaj mam swych kilku ludzi.Wracam do Cw bo ich świat nigdy nie nudzi.
Jutro moge umrzeć, dzisiaj musze jeszcze wygrać, życie to nie bajka, to poezja- muszę przyznać.
Wczoraj byłem nikim,
W sumie nie wiem jak jest teraz. Jutro chcę być lepszy, muszę się jakoś pozbierać.
Kiedyś jeszcze może wstane,by nie upaść już na wieki. Dziś to tylko plany, jeszcze ujżą je powieki.
Młody, własne kredki, własnych ludzi ma przy sobie, nawet kiedy umrze zapłaczą na jego grobie.
Żyj więc dziś bo wczoraj było jutro może nie nadejdzie, wszystko w twoich rękach, co ma być to zawsze będzie..

3808 wyświetleń
61 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!