Menu
Gildia Pióra na Patronite

4:30

wczesna godzina ma wybiła
i ciało me do życia zbudziła
zabrała mi sen oddając dzień
zapominając o nocy zaczynam otwierać oczy
spoglądając na ściany gdzie czas opętany
nie przestaje podążać przed siebie
minuta za minuta mknie znów..
zaczyna się....
myśl jak za dawnych lat polecenie do pracy rodacy!
dziś tylko wiara w lepszy dzień
i w to że jutro spotkamy się
a oczy me zobaczą Cie.

19 876 wyświetleń
143 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!