Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

w ciszy wirują słowa
niczym płatki róż
tańczą po ustach
zwilżając policzki

twój oddech tak ciepły
niczym kaszmirowy sweter
oplata ramiona

dłonie wędrują
ciało poznają
rozkoszą drżą

dotykiem do mnie mów

Dedykowane ... N ღ

17.05.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=TX_1O-CDirY

55 991 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Cris

    17 May 2017, 20:26

    Powtórzę się...bardzo ładne dedykacje dla N'' ..., :) ten wiersz także.

    Choć myślę, czy mogę czytać też ;);)

    Pozdrawiam Malusiu serdecznie :)