Menu
Gildia Pióra na Patronite

ja i moje marzenie

W ciemności głuchej,
gdzie mieszka cierpienie,
żyję tam sama, ja,
i moje marzenie.

Że pewnego dnia,
wykupię swoimi łzami,
kawałek Twej miłości,
skrytej za oczami.

Że oddasz mi to,
co Tobie solą w oku.
I pozwolisz w końcu,
bym dotrzymała Ci kroku.

Lecz póki co, jestem,
w tej dolinie niedoli.
Pośpiesz się z uczuciem,
bo pustka zabija powoli.

22 082 wyświetlenia
187 tekstów
5 obserwujących
  • obca...**

    12 April 2012, 21:27

    Im dłużej na coś czekamy, jeszcze bardziej się z tego cieszymy, gdy w końcu nadejdzie :) Wiem, że łatwo powiedzieć... Nawet wieczność, nie jest tak długa jak się wydaje :)
    Pozdrawiam :)

  • No_One_

    12 April 2012, 21:22


    Nie.