Menu
Gildia Pióra na Patronite

6i4 - Dwie litery

Wciąż zmylać Cię umiem jakiż ja dziecinny
Zaszyłem się dumnie w pustej życia linii
Niewinna pogoda rozwiana ot tak
Gdyby nie idiota to pewnie Twój brat
Fakt faktem ku faktom faktować się nie chce
Wiatr wiatrem tu raptem jako tak na wietrze
Raz w kłamstwie raz w przerwie na to pakt koniecznie
Czas w taśmie z następstwem jak to w diabli teczce...
Bowiem w słowie obieg powiem i się dowiem coś o sobie
Tobie zrobię w dobie lobem obie fobie żłobień "pobierz"
Gwiazdozbiory może swoje, kto by chciał dla kogo gorzej?
"Może nożem orzesz morze?" ah to szare - nie pomoże
Oby tropy się zgadzały co by duży czuł się mały
Duży mały mały duży kiedy walczą o podwórze
Tam na górze z pewnym luzem
W pierwszej turze dłużej w murze...

Wał z kawałem kawał z wałem
Bim pi rim pim pozbierałem
Sześć dziesiątek
Cztery Samki
Tak i Koniec
Wyliczanki

18 682 wyświetlenia
616 tekstów
46 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!