Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stojąc na przystanku

Wciąż ociekam ze spojrzeń,
które dotykają mnie,
mimowolnie,
jakbym na ich drodze
była tylko przeszkodą.

Fakt, bywam zamurowana,
kiedy dzwoni budzik
o czwartej jedenaście.

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 23 September 2011, 04:25

    Dziś była czwarta dziewięć ;)

  • obito

    22 September 2011, 18:51

    Życiowo...
    Od razu poczułem na sobie takie spojrzenia.