Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciepła Magda

Wciąż Magda w ciąży była
I tak z dnia na dzień
Po Bożemu żyła
Często się uśmiechała
Choć pieniążków i wsparcia
Dali Bóg niewiele miała
Jej koleżanki w kariery delegacje
Dobre partie wystawne kolacje
A Magda w ciąży chodziła
Potem rodziła i dbała
I nie wiadomo czemu
Stale się uśmiechała
Teraz dzieci Magdy poszły na swoje
Odwiedzają ją które jak tylko może
Odwiedzają też koleżanki
A Magda się uśmiecha
Bo dom jej ciepły i miły
W sam raz dla człowieka

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!