Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Wciąż szukam i tęsknię,
ale ciągle za słabo.
Ty kochasz tak pięknie,
miłością doskonałą.
Swe życie oddałeś,
abym ja żyć mogła.
Nic w zamian nie chciałeś
A ja taka podła
I niewdzięczna jestem
Bardzo Cię przepraszam,
I znów w swoje serce
Cię, Boże zapraszam.

13 602 wyświetlenia
129 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!