Menu
Gildia Pióra na Patronite

zmierzch

wciąż przytuleni
bez granic wszechświatów
miłości dźwiękami
chcący złamać niemożliwe
życząc sobie szczęścia
latami się oddalają

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!