Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 12 October 2020

znikam

Teksty z obrazami - znikam - Maciek Zz
znikam - Maciek Zz

Wciąż oddalam się, niknę
jak wąska smużka dymu.
Bez śladu po mnie, zniknę
jak pierwszy wiersz bez rymu.

Na próżno będziesz szukać,
odejdę też ze wspomnień.
By serca już nie wzruszać,
nic nie zostanie po mnie.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących