Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Wciąż mi tęskno
Do Twych dloni
Do Twych oczu
Do Twych skroni
Do Twych ust mi tęskno też
Tylko nie mów że to wiesz
Ale powiedz co i jak
Daj choć jakiś mały znak
Bym czekała
I zadrżała
Kiedy spotkam Cię znów w drzwiach

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
  • Sexoh't

    7 February 2021, 17:29

    Bardzo ładnie ale jak tekst będzie ukryty, to ten ktoś nie przeczyta i nie stanie w drzwiach :)

  • Naja

    7 February 2021, 17:25

    Uważaj żeby w tym czekaniu na zadrżenie, aby się nie zestarzeć...
    Wiersz fajny, biorąc pod uwagę pragnienia i intencje, nie konsekwencje 😉