Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczekiwanie

Wciąż
czekam
tych słów
co przyniosą
nadzieję
że jest jeszcze
przyszłość
tylko nasza
I czekam tych
pocałunków
co z ust do ust
z oddechem płynąc
dadzą zapowiedź
spełnienia

Czy nie wiesz, że
niespełnione
pragnienia

umierają

14 445 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • misiek45

    25 April 2013, 18:16

    Piękne te oczekiwania Marysiu oby się spełniły,śliczny wiersz-pozdrawiam miło :))

  • krysta

    25 April 2013, 17:59

    Piękny :)
    pozdrawiam

  • miramija

    25 April 2013, 15:14

    Anno, Krysiu, Aniu... dziękuję :)

  • Pechowa_

    25 April 2013, 15:10

    Czy nie wiesz, że
    niespełnione
    pragnienia

    umierają

    Wspaniały wiersz!