Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabłąkanie.

W ciasnych pofałdowanych korytarzach
Przechadza się, Ona chodzi po mej głowie
Odwiedza z nadziei rozświetlających kaganków
Wszystkie bez wyjątku, najskrytsze pokoje
Tajemnic i ukrytych wspomnień zakamarków

I po cóż ta męka i próżny trud?
Gdyby powróciła i pokochać chciała
Wszystko bez problemów
Na tacy z mych ust by dostała.

https://www.youtube.com/watch?v=rjfk5bOb3GA

66 687 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    15 April 2015, 17:48

    Gdy nie pokocha, to nie da się sprawdzić czy obietnica jest coś warta. Miłego popołudnia Kochana Dorotko.

  • M44G

    15 April 2015, 16:31

    Dziękuję Wam Serdecznie. Życzę Wam też miłego popołudnia.

  • zapach_bzu

    15 April 2015, 16:28

    No Marjan, dałeś czadu :)
    Fajnie się to czyta :)