Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na przekór

W ciałach niezłomna wola.
Naga jak sztabka złota.

Gdy umykamy słońcu
widmem w końce światła

uzmysławiają milczane

tobie w ultrafiolecie
mi w podczerwieni.

30 303 wyświetlenia
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    10 November 2016, 13:54

    Dziękuję :-)

  • Cris

    29 October 2016, 21:00

    Tajemniczo :)