Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagubiony

Wchodzę w czas
Ponurych zmartwień
Pocisk losu
Ciebie nie ma
Przeszukuję obszar
W żadnym miejscu
Nie ma chłopaka
Zakres strachu
Rozbicie łez
Byłam bezradna
Telefon milczał
Rozwalił się świat
Miesiąc dna
Zasięg dostępny
Dzwoni telefon
Odnaleziony on.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!