Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Niezrównoważona

Wchodzę na Twój profil
I wychodzę
Jem co parę chwil
Potem to wychodzę
Może gdybyś wiedział
Ile mogłabym dla Ciebie zrobić
Też byś mnie nie chciał
Nie wiem o co mogło Ci chodzić
Może ona ma to coś
Czego ja nie mam ewidentnie
Może mnie miałeś dość
Może wypadłam tandetnie
Trochę za wielu ich miałam
Teraz to średnio istotne
Zbyt wiele razy próbowałam
Może kiedyś sam się potkniesz
I może Ci się przypomnie
Jak kiedyś mnie chciałeś
Jak kiedyś pisałeś do mnie
I coś we mnie widziałeś

2581 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących