Menu
Gildia Pióra na Patronite

A+M=WM

Wchodząc w myśli tak głęboko
wyczuwasz kształt mojej wyobraźni.
Giętkością chwili szarpiesz struny
by wydrzeć jęk stęsknionej jaźni

Krepując ciszę ciągiem zdarzeń
zamknij swoimi me soczyste usta
A swym oddechem wypełnij przestrzeń
co nas dzieliła i była pusta

Zamykam oczy by poczuć sobą
to co zdarzyć się jeszcze może
Widzę litery nożykiem wycięte
w mym sercu, jak w drzewie na korze

276 122 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
  • szpiek

    22 November 2022, 18:43

    A=WM-M=M(W-1)
    Wzór na Alicję

  • otoko

    22 November 2022, 11:51

    Bez SZ?

  • 22 November 2022, 09:45

    :))

    • 22 November 2022, 18:06

      Ojej!
      To miało być A+M+SZ=WM ??? ;)
      No i teraz kto odgadnie, czyje to symbole? :P:D

    • otoko

      22 November 2022, 18:14

      Ojej!
      Artur nigdy nie wycinał w korze serduszek i inicjałów... wstyd! ;p
      A+M= WSZM
      ps. nie bawię sie już z Wami ;P

    • 3 December 2022, 01:46

      Ja rzucałem toporami... nikt się nie odważył podejść i przeczytać... ;)
      Zawsze omijałem kobiety z tatuażami w niestosownych miejscach, typu...
      "Byłem tu, Tony Halik" ;)