Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozory

Wcale się nie zgubiłam
szukałam tylko innej drogi
pozornie prostszej,
bezpieczniejszej

Wcale się nie zgubiłam
To nie z tego powodu
stoję teraz
na skraju urwiska.

2585 wyświetleń
48 tekstów
1 obserwujący
  • 26 November 2015, 22:51

    Na skraju... urwiska

  • mill

    26 November 2015, 20:51

    ....fajny wiersz..;)..........