Menu
Gildia Pióra na Patronite

gazetka promocyjna

Teksty z obrazami - gazetka promocyjna - motylek96
gazetka promocyjna - motylek96

wbrew wszystkiemu zdjęłam maskę
wchodzac do galeri
na kawę i ciastko

z półek oczko puszczały
promocje i darmowe próbki
uśmiechnięte ceny z gazetki

papierowa torba zakupami zapełniona
ochrona środowiska
obowiązek spełniony

już w głowie klaruje się myśl
do którego supermarketu
na podbój jutro iść

plan zakupów przez noc opracowany
niezła lektora
gazetka promocyjna
(nikt nie zarzuci, że za mało czyta)

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • 2 February 2021, 15:16

    A i obrazek też ładny, taki słodki :)

  • 2 February 2021, 15:14

    Jak przeczytała gazetkę promocyjna to seriooooo dużo czyta :))))) fajnie się to czytało :)))))