Menu
Gildia Pióra na Patronite

wbrew regułom
wchodzenia do tej samej rzeki
wielokrotnie
z cudem zawracania czasu
zdobywania szczytów
odczuwania myśli
sięgania gwiazd...

prawda obojętności
zgarnęła wszystko
zdmuchnęła z powierzchni wody
niezwykły świat
na tacy podany
w prezencie
jak w locie ptak...

1.01.2022, 23.20

33 639 wyświetleń
279 tekstów
28 obserwujących