Menu
Gildia Pióra na Patronite

w blasku latarni
otoczonej nocą
łzy nieba na Ziemi
pragnienie szczęścia
odczuwanie smutku

15 416 wyświetleń
167 tekstów
2 obserwujących
  • marka

    12 March 2016, 23:51

    Ciekawa miniaturka, taka impresja uczuć.

  • Cris

    12 March 2016, 20:46

    wymowny mini...ładny.
    pozdrawiam.
    :)

  • Emilia Szumiło

    12 March 2016, 20:44

    daję fiszkę