Menu
Gildia Pióra na Patronite

wbijam paznokcie w dłonie,
zagryzam wargi, krew chyba płynie,
kiedy widzę jak ty do niej,
ukrywam, ukrywam zaciskam, czuję
przez zamknięte oczy, lubię tem ból

129 390 wyświetleń
1426 tekstów
12 obserwujących
  • danioł

    25 July 2018, 20:22

    lubisz zazdrość?