Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mini miniaturka jesienna

W barwnej sukience
jesień słota
tańczy w błękicie nieba
welon mgły łasi się do jej nóg...

127 940 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!