Menu
Gildia Pióra na Patronite

To, co w środku.

Ważne jest piękno wewnętrzne.
Zmęczona od prób zapomnienia wątroba.
Zniszczone od obietnic płuca.
Skurczony dzięki zawodom żołądek.
Mdłości powodowane stadami półmartwych motyli.
Na końcu zbyt mocno przekrwione od miłości serce.
Z takim pięknym wnętrzem szukaj powrotu do życia.

3180 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
  • 21 April 2017, 09:32

    Skąd ja to znam ...

  • fyrfle

    21 April 2017, 08:01

    Świetny.