Menu
Gildia Pióra na Patronite

warto

Warto wspomniec czas, kiedy usmiech byl najlepszym przyjacielem.
Warto wspomniec czas, kiedy lzy byly najlepszymi przyjaciolkami.
Warto wspomniec czas, kiedy najlepsi przyjaciele odeszli, wdarła sie obojetnosc.
Bo warto zyc..
wspomnieniami, marzeniami, usmiechem, lzami, przeszloscia, przyszloscia.
Warto.

490 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • marcinkloz

    25 February 2015, 01:37

    ładnie skomponowane