Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wartości w pytaniu...czy w odpowiedzi "

Ile wojen przed Nami
Ile dróg nieodkrytych
Ile wzlotów upadków
Jak długo jeszcze
Trwać będziemy w tym...
Życia zamęcie...mówiąc:
Jakoś to będzie?
Kiedy zaczniemy myśleć
Logicznie i żyć prawdziwie?
Z podniesioną głową - szczęśliwie
Anioły na Naszej drodze
Wsparcie dają...starają się
A jednak ludzie z drogi zbaczają
Jak długo jeszcze...
Ile pokoleń upaść musi
By Ludzi Miłości można było nauczyć?

24.11.2021
21:50

22:05

281 819 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących