Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie

warto jest żyć
kiedy jesteś

gdy śmiejesz się
albo śpisz

cieszyć się warto
i kochać

warto jest śnić
i warto być

gdy jest
w nas radość

zwykły dzień
cieszy

krew krąży
w żyłach

czas mija
i głos twój drży

są jednak
takie dni

kiedy
najbardziej
boli
życie

31 408 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!