Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Każdy pocałunek jest pierwszy "

Warto pisać dużo wierszy
By to co przemija trwało
By dobrze się miało
Pocałunek ten pierwszy
Delikatne muśnięcie ust
Aksamit...puch...czekolady smak
Och i ach....można czuć aż tak ?
Może słony karmel w czekoladzie
Poziomkowe wyznanie spłoszony wzrok
Zakłopotanie ależ skąd
Kolejny pierwszy raz
Połączenie i wyznanie dusz
Truskawkowy balsam - cóż
Wyznanie gorące lato kwitnące
Pomarańczowy smak kolejny pierwszy raz
Jaki smak ma Twój pocałunek...
Wiśniowy, czereśniowy...przyjdź na ratunek
Odpowiedzi udziel - prawdziwej
...
Pocałunek prawdą jedyną jest
Ważne są pocałunki których nie znamy
To piękny gest szacunku, oddania...kochania
...

06.06.2022
Światowy Dzień Pocałunku
23:03

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!