Menu
Gildia Pióra na Patronite

warkoczami gwiazd
galaktykami uczuć
Mleczną Drogą tęsknoty

lecę do Ciebie

w bezkresnym kosmosie
mojego serca

15 584 wyświetlenia
113 tekstów
16 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    13 July 2014, 15:30

    oj tak, Krysiu... zwrotne pozdrowionka ;-)

  • Czinka

    13 July 2014, 13:26

    serce tak małe a tyle w nim dróg i wszystkie prowadzą do jednego miejsca - ku drugiemu sercu

    pozdrawiam słonecznie:)

  • czasem_wciskam_escape

    9 July 2014, 23:44

    dziekuje. spokojnej nocki Krysiu ;-)

  • krysta

    9 July 2014, 23:10

    ładnie...
    pozdrawiam Magdo na dobranoc :)