Menu
Gildia Pióra na Patronite

Vademecum…?

Wapno wychodzi
Wychodzi z paznokci
Jem sto gram słodkości
Nie mam otyłości?
Lecz nie mnie
Oceniać siebie
Byłem w sklepie
W kościach łamie
Kawę kupiłem Mamie
Piję i ja to, co pije
Jak piję to żyje
Żyć nie umierać
Lubię okruszki zbierać
Zjadam je czasami
A co z manierami?
Jakieś tam bywały
Damy przepuszczały
Staruszki siadały
Usta bekały
Ręce nie wycierały
Ręce wycierały
Żyć, być i mieć
Mieć chęć do życia
To jest pigułka do (za)życia

https://www.youtube.com/watch?v=kXzVLkUAFWM

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!