Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Walczę !
Każdego dnia , tuląc się do Ciebie
Unikam spotkań naszych oczu
bo utonę...
Dotyk Twoich dłoni
jak dotyk prądem mnie poraża
Spuszczam wzrok ,
pytasz czy się wstydzę
A ja walczę ,
by się nie poddać tej miłości

3625 wyświetleń
29 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!