Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walcz

walcz
lecz nie giń
żeby wrogowie twoi
wciąż myśleli o tobie

głupio jest ginąć
nie czując smaku zwycięstwa
ale każdy dzień to przecież wojna
szczęśliwy ten kto jej zakończenie zobaczy

8194 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!