Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Waga twych słów
Zbyt duża na moje
Ramiona okryte
Piórami anioła

Czyny zbyt brudne
Na me czyste
Jak dzisiejsza łza
Serce utulone bólem

Spojrzenie ostre
Niczym nóż
Ciągle tkwiący
W plecach

Pocałunki fałszywe
Na ustach zakrwawionych
Kłamstwami i obłudami

Tak trudno jest pozostać
Ale jeszcze trudniej
...odejść

9236 wyświetleń
77 tekstów
22 obserwujących
  • Leeni

    24 November 2013, 10:13

    Dziękuję za opinie, pozdrawiam :)

  • Pechowa_

    23 November 2013, 20:55

    A Mi przypadla do gustu ostatnia ;)
    Pozdrawiam :)