Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiele twarzy...

Wadliwa czy pechowa
nie wstydzisz się
wziąć w czułe objęcia
drżącego ciała

Wręcz odwrotnie
czcisz każdą cząstkę
mojej osoby
jakbyś czekał na chwilę

Kiedy wyjdę z strefy
ciągle silnej kobiety
na małą dziewczynkę
by pokazać że miłość...

... Posiada wiele twarzy.... ;)

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!