Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Cofnij"

W życiu nie działa Ctrl + Z,
nie można cofnąć życia.

Możesz wykasować moje słowa z archiwum,
ale ich nie zapomnisz.

Możemy próbować wszystkiego od nowa,
ale nie otworzy nam się pusta strona.

Mogę zrozumieć,gdzie popełniłam błąd,
ale nie cofnę się do tamtego kroku.

Historia nie po to by wracać,
pamięć nie po to by zapominać.

Ale wiedz, że ja niczego nie żałuję,
choć czasem, kiedy mogę,
wciskam Ctrl + Z,
albo DELETE.

11 949 wyświetleń
101 tekstów
5 obserwujących
  • claymore

    2 March 2010, 06:46

    Ciekawa innowacja.

  • NancyAnna

    1 March 2010, 22:44

    pięknie, że wkomponowałaś w swój wiersz elementy informatyki, tak często bezmyślnie używane.