Menu
Gildia Pióra na Patronite

W życiu chodzi o coś więcej.
Tam coś przecież jeszcze jest.
Chciałbym wejść do niego głębiej.
Ale nie wiem jak i gdzie.

1260 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!