Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioł śmierci przypomnienie

W związku z coraz większą ilością zgonów po pseudo szczepionce na covid oraz coraz większą ilością ujawnianych zgonów ludzi starszych ściśle powiązanych z owym preparatem, ponownie publikuję wiersz o odpowiedzialności służby zdrowia - lekarzy i pielęgniarek .

W momencie pierwszych wątpliwości powinni zaniechać szczepień.

Najbardziej bulwersującym przypadkiem tragedii jaka dokonała się poprzez szczepienia to śmierć dwunastoletniego chłopca z Rzeszowa, który zmarł na drugi dzień po przyjęciu tego eksperymentalnego szczepienia. Potem powiesiła się jego matka, która go namawiała i zaprowadziła na szczepienie .

O zgrozo LUDZIE !!!

https://www.facebook.com/Artha.Dorota.Gudaniec/videos/323230186206320

Anioł śmierci

Tym razem

Anioł śmierci

Nie był spektakularny

Nie posiadał skrzydeł

Nie był nawet wysoki

Nie grały mu bębny

Ni pomruk złowieszczy

Trzask kości łamanych

Lub gromów niebieskich

Nie było wojny

Krwi lamentów i trwogi

Anioł był kobietą

W białym fartuchu

Z delikatnymi dłońmi

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • 27 July 2021, 04:08

    Trzeba bardzo uważać ze szczepieniami.
    Znajomym, którzy się zaszczepili - miesiąc po tym zdechł pies.
    Może by jeszcze żył gdyby się nie zaszczepili?

  • Anna S.

    25 July 2021, 19:29

    Nigdzie nie ma takiej informacji, podobnie jak o trójce nauczycieli. Może jakiś link?

    • RozaR

      25 July 2021, 21:38

      Zamieściłem link - na końcu lekarka mówi o tym przypadku .
      Zwróciłem się do paru osób o potwierdzenie - a zdarzenie wydaje mi się jak najbardziej prawdopodobne .
      Mam kilka linków osób które zmarły po szczepionce - sam mogę wskazać troje z mego otoczenia - w tym dwoje znałem osobiście ( menager z salonu Forda oraz moja matka chrzestna ) I nie żartuję ani trochę .
      Na szybko -przykład Krzysztofa Krawczyka dobitny i nie pozostawiający złudzeń .
      Makabryczności dodaje fakt że zmarłych od szczepionek klasyfikują jako zmarli na covid .
      NOP nie jest liczony i nie pokazywany publicznie .
      Mamy obłąkaną sytuację i parszywą cenzurę .
      Dlatego nic nie wiesz - tak jak nie wie cała masa ludzi .

    • Anna S.

      26 July 2021, 10:54

      Wiem, wiem. Lubię tylko podpierać się zawsze źródłem.