Menu
Gildia Pióra na Patronite

osiedla zmarłych w złotych płomieniach

w źrenicach odbija blask
budzi wspomnienia

kiedyś nosiła
przykryła

pamięć ogrzewa dusze
jakże ważna obecność

jesienne wielobarwne kwiaty
symboliczny znicz

nie oddadzą tyle ciepła
co być

po prostu być

K.A.Sz. 31.10.2016r.
*

70 246 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    3 November 2016, 23:08

    Miło, dziękuję Wam :)
    Serdeczności :)

  • 31 October 2016, 22:18

    Ładne.
    Pozdrawiam. :))