Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość jak sen

w znudzonym słońcu
purpurowieją nam twarze
minuty - klejnoty rozkojarzeń
liczysz jak ziarenka piasku

a miłość jest
jeszcze tu jest
trochę zaniedbana
zmęczona czekaniem

nie musisz wierzyć
wystarczy że podasz mi dłoń
będę twoim drogowskazem
jeden dzień
a z nami miłość jak sen
miłość marzeń

15 706 wyświetleń
138 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!