Menu
Gildia Pióra na Patronite

w znudzonym słońcu
purpurowieją nam twarze
minuty - klejnoty rozkojarzeń
liczysz jak ziarenka piasku

a miłość jest
jeszcze tu jest
trochę zaniedbana
zmęczona czekaniem

nie musisz wierzyć
wystarczy że podasz mi dłoń
będę twoim drogowskazem
jeden dzień

12 304 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
  • 6 October 2015, 21:19

    Można ;)

  • 6 October 2015, 15:29

    Można pomiędzy nimi postawić znak równania;)))))))))))

  • 6 October 2015, 11:42

    Z napisem - Niespodzianka. :))))

  • 5 October 2015, 23:24

    Drogowskaz hmmmm z napisem Manowce?