Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wieczność jednego dotknięcia

Teksty z obrazami - Wieczność jednego dotknięcia - exsilentio
Wieczność jednego dotknięcia - exsilentio

W zmierzchu zasypiającego dnia
Ty, cichy #pocałunek i ja.
W granacie rozgwieżdżonej nocy
Ja, spragniony pocałunek i Twoje oczy.
Świtem okraszonym promieniami słońca
My i przelotny pocałunek bez końca.
I tak całymi przemijającymi latami
pocałunek jak obrączka między nami.
A kiedy życie wystawi nam rachunek
Wciąż będzie trwał serc naszych pocałunek.

Quid Quidem

42 053 wyświetlenia
582 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!