Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotyk ciepła

W złote nitki
Wplątane nasze dłonie
Złoty splot ciepła
Słonecznym śladem
W twoich ramionach
Alabastrowy dotyk
Ukrywa szept zimna
W dwóch promieniach
Rozświetlony cień
Jasnym dotknięciem
Ciepłych serc.

19 714 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!