Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śnieżna miłość

W zimowym tle
Rama okien pokryta
Srebrzystym mrozem
Płatki śniegu
Opadają na usta
Lodowe szepty
Mroźnym zachwytem
Sople spojrzeń
Wnikają w zamróz
Śnieżne szczęście
Przykryte bielą
Minusowego chłodu
Polarnych dusz.

19 714 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
  • 14 October 2022, 08:55

    Zimne, a jednak gorące... :))