Menu
Gildia Pióra na Patronite

Drift

W zielony kapelusz ubrana
Napiszę nowy plan - prosto na szczyt!
Nie mogę dłużej w miejscu stać
I studzić myśli mych już nie będę.
Nie prosto nosić się zwyczajnie,
Gdy wojownika w sercu mam -
Nowe otwieram, a stare zamykam.
Już nie zawaham się w labirynt wejść
I rozwiązywać wszystkie zagadki -
Od dziś przez szare życie będę
Driftować w czerwonych szpilkach 😉

7112 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
  • kukaczka

    18 June 2021, 16:27

    ..nowe otwieram a stare zamykam.. dzisiaj to już usłyszałam..
    ..a szpilki to dobra decyzja 😁