Menu
Gildia Pióra na Patronite

Choinkowe serca

W zaśnieżonych białych porankach
Zatrzymani w choinkowych sercach
Drzewka ozdobione bombkami uczuć
Magiczne przenikanie światłem nadziei
Srebrzysty błysk przytulnością radości
Zaczarowany podarunek przeznaczenia
Przyprawił dusze słodkim uniesieniem
Piernikowe usta pachnące cynamonem
Zatopione w miodowych pocałunkach
Struna skrzypiec porusza namiętność
Oprószając nuty zimowej miłości.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących