Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

w zasięgu wzroku…

elektrony zaczynają tańczyć
świetliki latają nawet jesienią
powietrze nabiera ładunków
świece zapalają się same

cuda

i ten żal
nie można się dotknąć
zamknąć w ramionach
jak w obrazie

pełnym.

15.10.2021, 22.56

33 801 wyświetleń
282 teksty
28 obserwujących
  • 18 October 2021, 19:01

    Skoro tak iskrzy... to może można?
    Bardziej brakuje wiary, czy chęci?
    Miłego wieczoru. :)

    od Monika M., Zigi7, ryksza
    • Monika M.

      18 October 2021, 19:24

      Zdecydowanie za dużo śnię.
      Albo... jednak za mało...

      od yestem
    • 18 October 2021, 19:27

      Czyli... w sam raz. :))